Toarpsalliansen

Referat: Äspereds IF - Toarpsalliansen

Äspered-Toarpsalliansen 2-1.
Premiärmatch i division fyra för vårt damlag och ett derby direkt.
Matchen spelades på Lundavallen som inte direkt gynnade något skönspel ifrån varken oss eller Äspered.
I första halvlek så är det enormt mycket kamp som gäller. Vi kommer runt några gånger på kanterna men får inte in bollen ordentligt. Emelie blir också avblåst för en väldigt osäker offside när hon är på väg att rinna igenom.
Äspered gör 1-0 på ett friläge i 41 minuten och detta är halvtidsresultatet.
I andra halvlek så fortsätter kampen och i den 57 minuten får vi en frispark ca 15 meter ifrån straffområdet. Sandra S lägger bollen i en perfekt båge över målvakten och det står 1-1.
Vi fortsätter att kämpa på och spelar riktigt bra vissa stunder. Plötsligt i 65 minuten tappar vi markeringen helt i vårt straffområde och Äspered trycker in 2-1.
Dom sista 10 minuterna går vi ner på en trebackslinje och spelar 3-4-3. Tyvärr ger inte detta någon utdelning och matchen slutar 2-1 till Äspered.
Vi ska ta med oss inställningen i många närkamper ifrån denna match och utveckla pressen och tempot ännu mer så kommer spelet se ännu bättre ut.

ons 13 sep 2017, 19:15 Toarpsalliansen - Äspereds IF 3 - 1